خبرنگاران تولید گوشت مرغ در مانه و سملقان 30 درصد افزایش یافت

به گزارش مجله سایه، بجنورد- خبرنگاران- مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ با راه اندازی یک واحد تولیدی سالانه به میزان 30 درصد در این شهرستان 110 هزار نفری خراسان شمالی افزایش یافت.

خبرنگاران تولید گوشت مرغ در مانه و سملقان 30 درصد افزایش یافت

هادی قهرمانیان روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران گفت: با پیگیری های اجرا شده یکی از مرغ داری های غیرفعال این شهرستان با ظرفیت 30 تن در هر دوره فعال شد.

وی افزود: با راه اندازی مجدد این واحد تولیدی مجموع ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان سالانه به میزان 270 تن افزایش یافت.

مدیر جهادکشاورزی مانه و سملقان همچنین گفت: تولید گوشت قرمز در این شهرستان در سال 98 به بیش از سه هزار تن رسید.

قهرمانیان افزود: این شهرستان با داشتن 416 هزار و 600 راس دام سبک و هفت هزارو 500 راس دام سنگین سهم عمده ای در تولید گوشت استان دارد.

وی همچنین گفت: در فروردین ماه امسال تعداد 325 نفر شتر موجود در این شهرستان پلاک کوبی و در سامانه هویت گذاری و اصلاح نژاد کشور ثبت شد و 170 نفر شتر دیگر نیز تا پایان امسال پلاک کوبی می شوند.

شهرستان 110 هزار نفری مانه و سملقان در 45 کیلومتری غرب بجنورد واقع شده است.

وبلاگ خرید: وبلاگ خرید | این سیستم پیشرفته وبلاگدهی برای فروشگاه های اینترنتی است

منبع: ایرنا
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 3889

به "خبرنگاران تولید گوشت مرغ در مانه و سملقان 30 درصد افزایش یافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران تولید گوشت مرغ در مانه و سملقان 30 درصد افزایش یافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید