طرز تهیه پیتزا پپرونی مخصوص

به گزارش مجله سایه، پیتزا پپرونی مخصوص نوعی غذای محبوب در میان دوستداران غذاهای تند و ادویه دار است. تهیه پیتزا پپرونی مخصوص در خانه کمی زمان بر است اما با در دست داشتن کمترین مواد غذایی امکان تهیه آن وجود دارد.

طرز تهیه پیتزا پپرونی مخصوص

خبرنگاران | سرویس آشپزی - پیتزا، نوعی فست فود تهیه شده از نان مخصوص پیتزاست که مواد مختلفی روی آن قرار می گیرد و با سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا پوشانده می گردد. پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزا بوده که ماده اصلی آن نوعی سالامی تند ایتالیایی به نام پپرونی است. پپرونی همانگونه که از نام آن پیداست نوعی سوسیس تند تهیه شده از گوشت گاو است که با مقادیر زیادی فلفل مزه دار شده است. این نوع سوسیس، در معرض هوا زود خشک می گردد، نیازی به پختن ندارد و بیشتر در تهیه پیتزا پپرونی مورد استفاده قرار می گیرد. پیتزا مرغ و قارچ و پیتزا مخصوص از جمله پیتزا های معروف و پرطرفداری هستند که قبلا با طرز تهیه آنها آشنا شدید. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه پیتزا پپرونی مخصوص را در سه مرحله تهیه خمیر، تهیه سس و آماده سازی پیتزا به شما آموزش دهیم.

پیتزا غذایی محبوب در اروپا و آمریکای شمالی است که در یونان باستان با استفاده از نان پر شده با سبزیجات و پنیر درست می شد. منشا پیدایش پیتزا مربوط به قرن هجدهم و نوزدهم میلادی است که نان را با موادی مانند سیر، نمک، گوشت، پنیر و ریحان می پوشاندند و در خارج از مغازه های پیتزا فروشی به فروش می رساندند. در ایتالیا پیتزا را با نانی که از نظر کیفیت شبیه نان تافتون است به صورت لوله ای درست می نمایند و با دست می خورند. پیتزا در قرن نوزدهم میلادی توسط ایتالیایی ها به آمریکا وارد و اولین پیتزا فروشی در نیویورک در سال 1905 میلادی افتتاح شد. در آمریکا پیتزا را با نان ضخیم تر درست می نمایند و حجم زیادی از مواد را روی آن قرار می دهند.

طرز تهیه پیتزا پپرونی مخصوص

مرحله اول) تهیه خمیر

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا پپرونی مخصوص
آب همدمای محیط1+1/4 فنجان (296 میلی لیتر)
آب گرم 110 درجه فارنهایت (40 درجه سانتی گراد)1/2 فنجان (118 میلی لیتر)
خمیر مایه فوری1 قاشق مرباخوری
نمک1.5 قاشق چایخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
آرد سفید4 فنجان (508 گرم)

دستور تهیه خمیر پیتزا پپرونی مخصوص:

  1. آب گرم را در یک کاسه کوچک یا فنجان بریزید و خمیر مایه را به آن اضافه کنید. آب و خمیر مایه را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و حدود 5 دقیقه فرصت دهید تا خمیر مایه پف کند و به اصطلاح عمل آید. درجه حرارت آب باید حدود 110 درجه فارنهایت یا 43 درجه سانتی گراد باشد.
  2. پس از این که خمیر مایه پف کرد، 1 و 1/4 فنجان (296 میلی لیتر) آب هم دمای محیط و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. دمای آب هم دمای محیط باید حدود 75 درجه فارنهایت یا 25 درجه سانتی گراد باشد.
  3. 4 فنجان آرد را با 1.5 قاشق غذاخوری نمک در ظرف غذاساز بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید. در صورتی که غذاساز در دسترس ندارید می توانید از همزن برقی بهره ببرید.
  4. پس از این که آرد و نمک کاملا مخلوط شدند، مخلوط آب و مایه خمیر (به جر 3-2 قاشق غذاخوری) را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خمیری یکدست درآیند. اگر خمیر سفت بود، مخلوط آب و مایه خمیری که برداشتید را به آن اضافه نموده و مخلوط کنید تا خمیری یکدستی حاصل گردد.
  5. حدود 3 ثانیه، به هم زدن مواد ادامه دهید تا خمیر به چسبندگی مورد نظر برسد.
  6. روی سطح کار کمی آرد بپاشید، خمیر را روی سطح کار قرار داده و آغاز به ورز دادن آن کنید تا کاملا نرم گردد. برای اینکه موقع ورز دادن، خمیر به دست شما نچسبد، دست خود را با کمی روغن زیتون یا روغن مایع مخصوص آشپزی چرب کنید. خمیر را درون یک کاسه عظیم چرب شده با روغن زیتون قرار دهید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 الی 2 ساعت فرصت دهید تا خمیر ور آمده و حجم آن تقریبا 2 برابر گردد.

مرحله دوم) تهیه سس پیتزا پپرونی مخصوص

مواد لازم برای تهیه سس و مواد روی خمیر پیتزا پپرونی مخصوص
پوره گوجه فرنگی500 گرم
سرکه200 گرم
نمک1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 100 گرم
پودر پاپریکا1/2 قاشق چایخوری
پیاز متوسط1 عدد
سیر له شده1 حبه
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
سوسیس پپرونی حلقه شده30 حلقه
پنیر پارمزان1/4 فنجان (27.5 گرم)
پنیر موزارلا رنده شده2 فنجان (200 گرم)
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد

دستور تهیه سس پیتزا پپرونی مخصوص:

  1. پیاز را خرد کنید و با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک تابه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از این که پیاز طلایی شد، سیر له شده را به آن اضافه نموده و حدود 6-5 دقیقه تفت دهید.
  2. پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ گردد. در این فاصله مرتب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. نمک، سرکه، و شکر را به سس اضافه نموده و مخلوط کنید.
  3. پس از این که سس غلیظ شد و آب آن کاملا خورد رفت، آن را از روی حرارت برداشته و فرصت دهید تا خنک گردد. به هیچ وجه از سس داغ برای پیتزا استفاده نکنید، زیرا باعث خمیر شدن آن خواهد شد.

مرحله سوم) آماده سازی پیتزا پپرونی مخصوص

  1. روی سطح کار کمی آرد بپاشید، خمیر پیتزا را روی آن قرار داده و به دو قسمت تقسیم کنید. هر تکه خمیر را با دست گرد کنید.
  2. روی خمیر را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 10 الی 30 دقیقه استراحت کند.
  3. خمیر را با دست پهن کنید تا به شکل دایره ای به قطر 30 الی 33 سانتی متر درآید و ضخامت آن حدودا نیم سانتی متر گردد.
  4. خمیر را در ظرف مخصوص پخت پیتزا قرار دهید و روی آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید.
  5. روی خمیر را با سسی که قبلا آماده کردید بپوشانید، به طوریکه سس حدود یک سانتی متر از لبه های خمیر را پوشش ندهد. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و یک لایه از آن را روی سس بریزید.
  6. پس از پوشاندن روی خمیر با سس و فلفل دلمه ای، روی آن 1/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده و 2 فنجان پنیر موزارلای رنده شده بپاشید.
  7. پپرونی را به صورت حلقه ای برش بزنید و یک لایه پپرونی روی پنیر قرار دهید.
  8. فر را به مدت 30 دقیقه روی حرارت 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
  9. پیتزا را به مدت 12 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر روی آن ذوب شده و به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآید.
  10. پیتزا را از فر خارج کنید و در حالی که داغ است کمی پودر فلفل قرمز و آویشن روی آن بپاشید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا پیتزا خنک گردد و سپس آن را به 8 قطعه برش بزنید.

نکات مهم و اصولی در تهیه پیتزا پپرونی مخصوص

  1. با این مقدار خمیر می توانید دو عدد پیتزا درست کنید. در صورتی که تصمیم دارید یک پیتزا درست کنید، خمیر اضافی را در نایلون قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید. برای استفاده از خمیر فریز شده، از 3-2 ساعت قبل، خمیر را در دمای محیط قرار دهید.
  2. چرب کردن خمیر با روغن زیتون اجباری نیست، ولی باعث می گردد خمیر پیتزا پس از پخت به رنگ طلایی درآید.
  3. در صورت تمایل می توانید مقدار پنیر موزارلا را کمی بیشتر در نظر بگیرید.
  4. اجازه دهید، سس کاملا خنک گردد و سپس آن را روی خمیر پیتزا بریزید. اگر وقت کافی ندارید می توانید به جای آن از دو قاشق غذاخوری سس کچاپ بهره ببرید.

وبلاگ خرید: وبلاگ خرید | این سیستم پیشرفته وبلاگدهی برای فروشگاه های اینترنتی است

منبع: setare.com
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 6865

به "طرز تهیه پیتزا پپرونی مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا پپرونی مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید