6 نکته مهم که قبل از خرید دستگاه کرپ ساز باید در نظر بگیرید

به گزارش مجله سایه، کرپ و پنکیک از جمله صبحانه های خوشمزه ای هستند که اگرچه روش آماده سازی ساده ای دارند اما پختن و زیر و رو کردن آن ها احتیاج به مهارتی خاص دارد. به همین علت هم وجود دستگاهی مانند کرپ ساز می تواند بخش مهارتی قضیه را پوشش دهد تا هرکسی بتواند در کمترین زمان ممکن پنکیک یا کرپ لذیذی برای صبحانه یک روز تعطیل آماده کند. در حالی که پیدا کردن تجهیزات و خود دستگاه کرپ ساز باکیفیت ممکن است برای شما چالش برانگیز باشد، در این مقاله از سری راهنماهای خرید خبرنگاران مگ انواع مختلف کرپ ساز را از نظر قدرت، سبک و سطوح پخت و پز آنالیز می کنیم تا به یاری این دسته از اطلاعات بتوانید به انتخابی درست و متناسب با احتیاجهای خود برسید. البته گفتنی است که امروزه این دستگاه یکی از اصلی ترین لوازم کاربردی در تجهیز و راه اندازی کافی شاپ ها است.

6 نکته مهم که قبل از خرید دستگاه کرپ ساز باید در نظر بگیرید

لیست محتوا

آشنایی با انواع کرپ ساز (گازی یا برقی)

کرپ ساز تفلون بهتر است یا چدن؟

نکاتی حرفه ای که قبل از خرید کرپ ساز باید به آن ها توجه کنید!

چه چیزهایی می توان با کرپ ساز تهیه کرد؟

نحوه استفاده از کرپ ساز

نکاتی برای نگهداری از دستگاه کرپ ساز

آیا خرید کرپ ساز ارزشش را دارند؟

معرفی پرفروش ترین مدل های کرپ ساز در بازار ایران

آشنایی با انواع کرپ ساز (گازی یا برقی)

هنگام انتخاب دستگاهی مانند کرپ ساز باید منبع انرژی آن را در نظر بگیرید. به طور کلی این محصولات آماده سازی صبحانه یا عصرانه در دو نوع برقی و گازی در بازار وجود دارند. اغلب انتخاب بین کرپ ساز برقی یا گازی با در نظر گرفتن قیمت کالا و دسترسی به برق یا گاز گره خورده است، اما اگر هیچ یک از فاکتورهای مطرح شده برای شما مهم نیست، بهتر است نگاهی به مزایا و معایب هر مدل کرپ ساز بیاندازید و سپس بر اساس این اطلاعات اقدام به انتخاب کنید.

1. دستگاه کرپ ساز برقی (Electric Crepe Maker)

کرپ ساز در حالت عمومی شامل یه صفحه دایره ای شکل است که می تواند خمیر کرپ یا پنکیک را روی آن به شکل نازک پهن کرد و با استفاده از دکمه های دستگاه حرارت لازم برای پخت خمیر را اعمال کرد. این نوع از محصولات پخت دسر و غذا، معمولا صفحه ای از جنس چدن یا همراه با روکش نچسبی مانند تفلون دارند، تا خمیر کرپ به آن نچسبد و تمیز کردن آن راحت باشد. در این میان همانطور که از نام این محصولات معین است، برخی مدل های کرپ ساز با استفاده از انرژی برق کار می نمایند.

مزایا:

  • با خرید کرپ سازی از نوع برقی می توانید دستگاه را در هر نقطه ای از آشپزخانه حمل کنید.
  • این نوع از کالاها سازگارتر از مدل های گازی هستند و در بازار قابلیت دسترسی آسان تری دارند.

معایب:

  • مدت زمان لازم برای گرم شدن کرپ سازهای برقی بیشتر از نمونه های گازی است.
  • مدل های برقی از لحاظ مصرف انرژی به مقدار ی مدل های گازی بهینه نیستند.

2. کرپ سازهای گازی (Gas Crepe Makers)

اگرچه مدل های گازی این محصول احتیاجمند به منبع گاز هستند و امکان جابه جایی راحت را به شما نمی دهند اما همانطور که در بخش قبلی هم اشاره شد، کرپ ساز گازی قابلیت گرم شدن به شکلی سریع تر از مدل های برقی را دارد.

مزایا:

  • از آن جایی که تجهیزات گازی کارآمدتر از مدل های برقی هستند، مدل های گازی کرپ ساز سریع تر گرم می شوند و بهره وری و مصرف انرژی کمتر و ارزان تری را رقم می زنند.

معایب:

  • مدل های گازی قابل حمل نیست، اما برخی از این دستگاه ها امکان استفاده از گاز مایع به منظور راحتی در جابه جایی را دارند.

انواع کرپ ساز بر اساس سبک ساخت

واحدهای کرپ ساز معمولا به شکل تک و دوتایی به بازار عرضه می گردد که هم از نظر قیمتی و هم از نظر حجم کرپی که آماده می نمایند، با یکدیگر متفاوت هستند. به همین خاطر پیشنهاد می گردد که قبل از حرید مطمئن شوید که سبک مناسبی را برای خود انتخاب نموده اید، به ویژه اگر خانواده ای پرجمعیت دارد.

کرپ ساز های تک واحدی

مدل های تک واحدی کوچک و جمع وجور هستند و برای خانواده هایی کوچک انتخابی با ابعاد مناسب به شمار می روند.

مزایا:

  • این مدل ها فضای پیشخوان آشپزخانه را نمی گیرند و محیط را شلوغ نمی نمایند.
  • به منظور آماده سازی مقدار محدودی کرپ یا پنکیک دستگاه هایی ایدئال هستند.

معایب:

  • خروجی کم این مدل های باعث می گردد که کرپ سازهای تک واحدی برای کافی شاپ ها مناسب نباشند.

کرپ سازهای دوتایی

همان طور که از نام این مدل ها معین است، این محصول دارای دو واحد مجزا برای پخت انواع کرپ است.

مزایا:

  • مدل های دو تایی حجم بالایی از کرپ فراوری می نمایند، و برای ساعات شلوغی کافی شاپ ها انتخابی بهینه اند.
  • در این نوع کرپ ساز امکان استفاده از تنها یک بخش دستگاه وجود دارد.

معایب:

  • فضای بیشتری را نسبت به مدل های تک واحدی اشغال می نمایند، بنابراین ممکن است برای آشپزخانه های کوچک چندان ایدئال نباشند.

کرپ ساز تفلون بهتر است یا چدن؟

اگرچه استفاده از دستگاهی با جنس صفحه تفلون و چدن نتایج نهایی مشابهی داشته باشند، اما شما باید با تفاوت های کلیدی بین این دو صفحه پخت و پز آشنا شوید، تا متناسب با احتیاج خود خرید کنید. از طرفی در خصوص جنس بدنه دستگاه هم باید اذعان داشت که کرپ سازهای تجاری که برای استفاده در کافی شاپ ها طراحی شده اند، معمولا از استیل ساخته می شوند که بسیار مقاوم و با دوام تر از مدل های خانگی هستند، چراکه برخی از کرپ سازهای خانگی با بدنه ای از جنس پلاستیکی همراه هستند.

کرپ ساز تفلون

کرپ ساز تفلون معمولا ارزان قیمت تر از مدل های چدنی است و به دلیل ساختاری که دارد برای خانواده هایی با نرخ استفاده کم (مثلا 1 الی 2 بار در ماه) گزینه ای ارزان است.

مزایا:

  • پخت و پز با دستگاهی که سطحی با روکش تفلون دارد، احتمالا شما را به استفاده از اندکی روغن سوق می دهد، اما همچنان امکان چرخاندن و حذف آسان کرپ و پنکیک ها را فراهم می نماید.
  • سطح تفلون برای استفاده و تمیز کردن راحت تر از چدن است.
  • کرپ ساز تفلون سریعتر از چدنی گرم می گردد.
  • این مدل های تفلون احتیاجی به نگهداری از نوع چرب کردن دائمی سطح کرپ ساز ندارند.

معایب:

  • ممکن است به مرور زمان سطح آن ها دچار خراش گردد و پوشش تفلون آسیب ببیند، در چنین حالتی حتما باید اقدام به تعویض سطح پخت دستگاه کنید.
  • حدود سه تا پنج سال دوام دارند که نسبت به کرپ پز چدنی بسیار کم تر است.

کرپ ساز چدنی

عمر صفحه هایی از جنس چدن بسیار بیشتر از مدل هایی با روکش تفلون است، بنابراین اگر اهل استفاده زیادی و دائمی (به ویژه اگر کافی شاپ دارید) از کرپ ساز هستید، بهتر است مدل های چدنی را انتخاب کنید.

مزایا:

  • کرپ سازهای چدنی به طور یکنواخت و سریع گرم می شوند، به همین خاطر هم برای خانواده های پرجمعیت و استفاده های تجاری بسیار مناسب اند.
  • اساسا استفاده از مدل های چدنی احتیاجی به روغن ندارد.
  • این مدل های کرپ ساز بسیار بادوام هستند و با دقت بالا در نگهداری آن ها دوام شان بیشتر از سطح انتظار هم خواهد شد.

معایب:

  • کرپ ساز چدنی به کوشش بیشتری برای تمیز کردن و نگهداری نسبت به مدل های تفلون دارد.
  • این محصولات مستعد زنگ زدگی هستند.
  • عملیات پیش گرم شدن آن ها اندکی زمان بر است.

نکاتی حرفه ای که قبل از خرید کرپ ساز باید به آن ها توجه کنید!

اگر می خواهید کرپ هایتان به طعم واقعی کرپ های آماده شده در کافی شاپ های پاریس نزدیک باشد، انتخاب و خرید تجهیزات صحیح به مقدار خود دستگاه ضروری است. بعلاوه پیروی از دستورالعمل های پخت هم می تواند بسیار بااهمیت باشد. دستگاه های کرپ ساز در طیف گسترده ای از سبک ها، مقدار ها و قیمت ها در بازار در دسترس هستند، بنابراین احتمالا با آگاهی از یکسری نکات کلیدی می توانید دستگاه موردنظر خود را پیدا کنید.

1. تطبیق پذیری و چندمنظوره بودن کالا

برخی از کرپ سازها فقط و فقط برای تهیه کرپ طراحی شده اند، در حالی که برخی دیگر این قابلیت را دارند که غذاهای مختلفی را (همانند سوسیس، تخم مرغ، سبزیجات و غیره) به یاری آن طبخ کنید، به عبارتی این مدل های کرپ ساز دستگاه هایی همه کاره هستند. به همین خاطر توصیه می گردد که اگر آشپزخانه ای کوچک دارید، به قرار دادن کرپ ساز در کنار انواع مختلفی از تابه ها و قابلمه ها فکر کنید و مدلی چندمنظوره را انتخاب کنید تا در فضای ذخیره سازی شما صرفه جویی گردد.

2. مقدار و قدرت کرپ ساز

بدیهی است که وقتی یک دستگاه کرپ ساز را انتخاب می کنید، باید مقدار آن را نسبت به فضای آشپزخانه خود در نظر بگیرید، چراکه خرید دستگاهی بزرگ بیش از اینکه یاری حال شما باشد، ممکن است دست و پاگیر به نظر برسد. گفتنی است کرپ ساز تک واحدی معمولا در ابعاد حدودا 40 در 50 سانتی متر در بازار وجود دارند در حالی که ابعاد مدل های دو واحدی تقریبا دو برابر تکی ها است.

بعلاوه توجه به مقدار آمپر دستگاه در زمان خرید بااهمیت است تا با مقدار آمپر برق خانگی شما در تطابق باشد. توان دستگاه های کرپ ساز خانگی برای برق 220 ولت معمولا نزدیک به 3000 تا 3600 وات است. مقدار حرارت در بسیاری از انواع این محصولات به شکل دستی کنترل می گردد، اما برخی از این دستگاه ها مجهز به ترموستات هستند که می تواند عملیات کنترل دما را به شکل دقیق تری کنترل نمایند.

3. ساختار کلی و دوام دستگاه

دوام یک دستگاه ارتباط مستقیمی با ساختار آن دارد به این معنی که محصول باید طوری ساخته گردد که در برابر سایش و شکستگی مقاومت کند. المان دوام از نقطه نظر تمیز کردن کالا هم حائز اهمیت است، چراکه احتیاج به اعمال ظرافت بیشتر در زمان تمیزکاری کرپ ساز وجود ندارد.

4. کرپ ساز دارای ترموستات گزینه بهتری است!

به طور کلی دو نوع کرپ ساز از نظر تنظیم دما در بازار وجود دارد که شامل مدل هایی با کنترل های دستی و گزینه های ترموستاتیک می گردد. به طور معمول محدوده دمایی کرپ سازهای تجاری بین 120 تا 575 درجه فارنهایت به منظور تهیه انواع کرپ، است به همین خاطر هم اغلب افراد فعال در کافی شاپ ها ترجیح می دهند که از مدل های دستی کرپ ساز استفاده نمایند. اما در حالت کلی توصیه می گردد که کرپ سازی با محدوده وسیع دمایی را انتخاب کنید که ترموستات هم داشته باشد، چراکه دستگاهی با این ویژگی عملا کار پخت و پز شما را بسیار راحت می نماید.

5. اهمیت منبع انرژی دستگاه

وقتی نوبت به انتخاب بین گزینه های برقی و گازی می رسد، قیمت و دسترس پذیری این کالا اولویت هر شخصی است. به همین خاطر همانطور که می دانید منبعی مانند گاز به ویژه در ایران بیشتر از برق در دسترس است و از آنجایی که تجهیزات گازی کارآمدی بیشتری نسبت به مدل های برقی دارند، سریع تر گرم می شوند و بهره وری بالاتری دارند. تنها مشکل کرپ سازهای گازی عدم راحتی در جابه جایی محصول است.

6. خرید ابزارهای لازم برای کار با کرپ ساز

خرید ابزارهای کاربردی و مفید در کنار خود دستگاه کرپ ساز می تواند فرآیند پخت با این محصول را به شکلی حرفه ای تر اجرا کند.

  • پخش نماینده خمیر کرپ: در این میان خرید پخش نماینده خمیر کرپ به عنوان محصولی با دسته بلند و یک تیغه پهنِ T شکل، می تواند جزو همین موارد باشد. با استفاده از این ابزار می توانید خمیری صاف و با توزیع یکنواخت و کنترل شده ای داشته باشید که لبه های نازک و یک دستی دارد.
  • کاردک ویژه خمیر کرپ: کاردک خمیر کرپ به شما این امکان را می دهد که بدون دردسر و احتمالا شکستن کرپ ها، خمیر نازک را برگردانید، تا دو رو طلایی گردد.
  • تابه کرپ: با استفاده از این نوع محصولات می تواند کرپ هایی کوچک تری برای میز صبحانه یا عصرانه تهیه کنید.

چه چیزهایی را می توان با کرپ ساز تهیه کرد؟

جالب است بدانید اگرچه در نگاه اول کرپ ساز وسیله ای چندان کاربردی به نظر نمی رسد اما این وسیله می تواند برای پختن انواع رول های مغزدار، کوسادیلا، ساندویچ تخم مرغ، تخم مرغ نیمرو، انواع سوسیس، بیکن، پنکیک و تقریبا هر چیزی که احتیاج به برشته کردن دارد، استفاده گردد.

زمانی که صفحه این دستگاه داغ می گردد می توان خمیر نازک یا لایه ای از ماده پنکیک را روی آن ریخت و پس از آماده شدن دو روی آن و خاموش شدن چراغ هشدار دستگاه، به سرعت کرپ را از روی دستگاه جدا کرد. در مواردی دستگاه های کرپ ساز ممکن است با لوازم جانبی ای همراه شوند که به پخش لایه بسیار نازک خمیر، پخت سریع و یکنواخت آن یاری می نماید. برخی از کرپ سازها شامل یک کاسه کوچک می شوند که دقیقاً به مقدار صفحه خود کرپ پز است، از این کاسه معمولاً برای تهیه خمیر کرپ یا هر چیز دیگری استفاده می گردد.

نحوه استفاده از کرپ ساز

به طور کلی استفاده از این محصول هیچ چالش و پیچیدگی ای ندارد، بنابراین به منظور استفاده از دستگاه کرپ ساز می توانید دستورالعمل ساده زیر را دنبال کنید:

  1. کرپ ساز را روشن کنید و آن را روی درجه حرارت کمی در حدود 230 الی 240 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
  2. پس از این کار روغن را به مقدار کم و اسپری ای به طور یکنواخت روی سطح پخت دستگاه بمالید.
  3. خمیر کرپ یا پنکیکی که از قبل آماده کردید را روی صفحه سیستم بریزید، در نظر داشته باشید که ضخامت خمیر ریخته شده باید تقریباً به مقدار 2 الی 2.5 میلی متر باشد.
  4. با استفاده از وسیله ای مانند پخش نماینده خمیر، به شکلی که یک سر آن در وسط سطح پخت و سر دیگر در لبه قرار داشته باشد، آن را به صورت یک دایره بزرگ حرکت دهید تا خمیر صاف گردد.
  5. پس از این کار اجازه دهید که کرپ حدود 30-45 ثانیه بپزد، سپس آن را برگردانید و 30-45 ثانیه دیگر به آن موقع دهید.
  6. حال می توانید با کاردک کرپ را بلند نموده و از وسط تا کنید، سپس تاپینگ های دلخواه خود را به آن اضافه کنید.

نکاتی برای نگهداری از دستگاه کرپ ساز

احتمالا شما هم پس از یک مدت استفاده از دستگاه کرپ ساز متوجه ظاهر پوسته پوسته شده صفحه محصول شده اید، در نگاه اول ممکن است این طور به نظر بیاید که روکش روی آن دچار آسیب شده است، اما ضروری است بدانید که این موارد تنها مربوط به به جای مانده خمیر کرپ است. در چنین حالتی شما می توانید از یک کاردک فلزی به منظور پاک سازی آن با نهایت دقت و آرامش بهره ببرید.

اگر دستگاهی از نوع چدنی دارید باید پس از تراشیدن خمیر از روی صفحه آن، دستگاه را مجددا روغن بزنید، این کار به ممانعت از ایجاد زنگ زندگی و آسیب به کالا یاری بسیار بزرگی می نماید. اساسا پس از سال ها استفاده مداوم از کرپ ساز، جدا کردن خمیرهای جمع شده روی صفحه دستگاه ممکن است چندان راحت نباشد، در چنین حالتی استفاده از لایه برداری حرفه ای می تواند کار تمیز کردن این وسیله خانگی را ساده کند.

آیا خرید کرپ ساز ارزشش را دارد؟

اگر می خواهید هر آدینه صبح به عنوان بخشی از یک برنامه هیجان انگیز، کرپ یا پنکیک درست کنید، توصیه می کنیم به سراغ خرید یک کرپ ساز باکیفیت بروید، این بدان معناست که دیگر لازم نیست نگران دردسرهای تنظیم دمای ماهیتابه به منظور پخت خمیر مواد باشید، به علاوه به یاری کرپ ساز می توانید در کمترین زمان ممکن یک پشته بزرگ از کرپ آماده کنید.

اگر جزو افرادی هستید که ممکن است ماهی یک الی دوبار هوس خوردن کرپ داشته باشید، احتمالا احتیاجی به این دستگاه ندارید و کار شما با تابه ای نچسب و محکم برای پخت تفننی کرپ راه می افتد، پس بهتر است برای خرید این محصول هزینه نکنید.

معرفی پرفروش ترین مدل های کرپ ساز در بازار ایران

در کنار آشنایی با تمام نکات و جزئیات لازم برای خرید انواع دستگاه کرپ ساز وقت آن است که نیم نگاهی به مدل های منتخب این محصول از دید خریداران بیاندازیم، تا با آگاهی بیشتری اقدام به خرید کنید.

کرپ ساز اریته مدل 202

کرپ ساز اریته مدل 202 محصولی خوش ساخت، خوش قیمت و برقی است که صفحه پخت و پز آن از تفلون ساخته شده است. این مدل دستگاه می تواند تا حداقل دمای 70 و حداکثر دمای 160 درجه سانتی گراد را ارائه کند و توان مصرفی آن به 1000 وات می رسد. دستگاه کرپ ساز پیش رو از سری محصولات پارتی تایم از شرکت آریته است که زیر مجموعه شرکت دلونگی ایتالیا به شمار میرود، به همین خاطر هم گزینه ای به صرفه، بادوام و باکیفیت به شمار می رود.

کرپ ساز اریته مدل 202

2 %

3,000,000

2,940,000 تومان

مشاهده و خرید

کرپ ساز مباشی مدل ME-CRP334

کرپ ساز مباشی مدل ME-CRP334 گزینه ای با بدنه ترکیبی از استیل و پلاستیک است که با صفحه ای تفلون، قابلیت تنظیم دما را برای آماده سازی انواع کرپ را دارد. به طور کلی این محصول کالایی خوش ساخت از برند معتبر مباشی است که با توان 1200 وات برای تهیه کرپ در خانه همراه شده است.

از دیگر معینه های این محصول تک واحدی می توان به صفحه ای با قطر 30 سانتی متری، دو نشانگر LED با رنگ های سبز و قرمز به منظور نمایش شرایط دستگاه، وزن 1.7 کیلوگرمی و ابعاد 31x31x6 سانتی متری اشاره نمود. گفتنی است که کرپ ساز مدل ME-CRP334 در ابعاد بزرگی به بازار عرضه نشده است و برای اشغال فضای کمتر می توان آن را به صورت عمودی هم در آشپزخانه نگه داری کرد.

کرپ ساز مباشی مدل ME-CRP334

مشاهده کالا

کرپ ساز مدل Sm 20

یکی از مدل های بالارده این دسته از کالاها کرپ ساز مدل Sm 20 است که از جمله ویژگی های آن می توان به بدنه ای از جنس استیل، صفحه ای از جنس چدن، تک واحدی، امکان تنظیم دما و توان 350 واتی این دستگاه برقی اشاره نمود. حداکثر و حداقل دمای قابل تنظیم در این نوع کرپ ساز به ترتیب 80 و 10 درجه سانتی گراد است، به همین خاطر هم برای پخت انواع کرپ و پنکیک گزینه ای کاربردی به شمار می رود. گفتنی است که ابعاد این محصول به 40x40x15 سانتی متر می رسد و وزن آن حدودا 10 کیلوگرم است.

کرپ ساز مدل Sm 20

8,400,000 تومان

مشاهده و خرید

کرپ ساز مدل OE1

یکی از مهم ترین ویژگی های کرپ ساز مدل OE1 بدنه استیل آن است که این کالا را به محصولی مناسب برای استفاده های تجاری در کافی شاپ های کوچک تبدیل نموده است. این نوع کرپ ساز با استفاده از برق تک فاز کار می نماید و در کنار موارد نام برده از معیناتی همانند قابلیت تنظیم دما، توان 220 واتی، صفحه ای از جنس تفلون و وزن 13 کیلوگرمی بهره برده است. ابعاد این محصول به 40x45x20 سانتی متر می رسد و یکی از گزینه های خوش ساخت و میان رده بازار به شمار می رود.

کرپ ساز مدل OE1

5,600,000 تومان

مشاهده و خرید

کرپ ساز ساچی مدل NL-CM-1862

یکی از زیباترین مدل های کرپ ساز در بازار ایران محصولی با نام کرپ ساز ساچی مدل NL-CM-1862 است که ویژگی های آن شامل صفحه پخت و پز چدنی، بدنه استیل، برقی همراه با پایه نگهدارنده درب، توان 600 واتی و وزن 7 کیلوگرمی است. تعداد واحد پخت در این مدل کالا، تک واحدی است و قطر کرپ هایی که می سازد به 20 سانتی متر می رسد. این محصول اگرچه قیمت بالایی دارد اما به معنی واقعی کلمه جزو ارزشمندترین مدل های کرپ ساز دسته بندی می گردد.

کرپ ساز ساچی مدل NL-CM-1862

مشاهده کالا

کرپ پز تفال مدل 3036

کرپ پز تفال مدل 3036 گزینه ای جمع وجور است که بدنه ای از جنس پلاستیک و صفحه ای چدنی دارد. این مدل محصول دارای توان 720 واتی و محفظه جمع آوری سیم است و به همین خاطر هم سیم بلند آن برای محیط شما بهم ریختگی ایجاد نمی نماید. این سیستم جزو گزینه های چهار واحده است و قطر هر کرپی که می سازد به 11.5 سانتی متر می رسد. وزن این کالا فقط و فقط 1.87 کیلوگرم است و مقدار آن به 41.5x35x9.5 سانتی متر می رسد.

کرپ پز تفال مدل 3036

مشاهده کالا

کرپ ساز ساچی NL-CM-1860

یکی دیگر از گزینه های باکیفیت برند ساچی، کرپ ساز ساچی NL-CM-1860 است که از جمله معینه های آن می توان به مواردی همانند صفحه ای از جنس روکش تفلون، توان 1600 واتی، قابلیت ایجاد حداقل دمای 20 و حداکثر دمای 80 سانتی گراد، ساخت کرپ هایی به قطر 8 سانتی متر و 12 صفحه دایره ای برای ساخت انواع کرپ اشاره نمود. گفتنی است قابلیت پخش حرارت در این کرپ پز با ترموستات همراه است، که می تواند دمای معین شده برای صفحات دستگاه را با دقت بالایی تنظیم کند.

جمع بندی

همانطور که در این مقاله هم به شکلی کامل به آن پرداخته شد، بازار لوازم خانگی مملو از طیف های متنوعی از محصولات مختلف و البته کرپ ساز است که برای پاسخگویی به احتیاجهای کاربران مختلف ساخته شده اند. به همین خاطر زمانی که صحبت از دستگاه های کرپ ساز تجاری می گردد، بسیار مهم است که این محصول مقاومت کافی در برابر استفاده مداوم و سنگین را داشته باشد.

از سوی دیگر، همه چیز در دوام و جنس این کالا خلاصه نمی گردد و چه در مدل های خانگی و چه تجاری نوع نگهداری شما از دستگاه کرپ ساز می تواند تضمین نماینده دوام بیشتر آن باشد. بنابراین، قبل از خرید این محصول مطمئن شوید که همه جنبه های اساسی در انتخاب آن را مدنظر قرار داده اید.

منبع: Webstaurant

کندوکاو بیشتر

کرپ ساز چیست؟

کرپ یک خمیر نازک حاوی آرد، تخم مرغ، شیر و غیره است که می توان درون آن را با انواع املت، میوه ها، ژامبون و... پر کرد. با توجه به این توضیحات، دستگاه کرپ ساز درواقع یک صفحه دایره ای شکل است که با گرم شدنش می تواند خمیر کرپ را آماده سرو کند.

برترین برند کرپ ساز در ایران چیست؟

برترین برندهای کرپ ساز در بازار ایران شامل مارک های ساچی، عرشیا، آریته، گاستروبک و دسینی است.

رنج قیمت کرپ سازی باکیفیت و میان رده چقدر است؟

رنچ قیمت یک کرپ ساز میان رده در بازار ایران و در سال 1401 حدودا بین 3 الی 5 میلیون تومان متغیر است.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 22 بهمن 1401 بروزرسانی: 22 بهمن 1401 گردآورنده: 3ye.ir شناسه مطلب: 14341

به "6 نکته مهم که قبل از خرید دستگاه کرپ ساز باید در نظر بگیرید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 نکته مهم که قبل از خرید دستگاه کرپ ساز باید در نظر بگیرید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید